Wallconcept Vinyl

Wallconcept Vinyl är en supertunn, matt och lättarbetad självhäftande vinylfolie. Fästs direkt på väggen och kräver inget målande.

Vinylfolien, som finns i ett stort antal färger, ger illusionen av ett målat väggmotiv. Wallconcept Vinyl skadar inte underlaget och lämnar heller inte efter sig några klisterrester. Wallconcept Vinyl fungerar på de flesta av hemmets väggar, även på övermålad tapet. Vi rekommenderar dock inte applicering direkt på tapet, då viss risk finns att tapetpappret släpper vid borttagning.

Kom ihåg att ju slätare underlag du monterar på desto skarpare blir resultatet!

Öppna Wallconcept Vinyl-kategorin i webbshopen.

Wallconcept Stencil

Wallconcept Stencil är en modernt formgiven självhäftande engångsschablon för väggmålningar i det privata och offentliga rummet.

Wallconcepts unika och användarvänliga appliceringsteknik är revolutionerande. Scahblonen gör det möjligt, även för den oerfarne, att göra ett professionellt jobb; välj, placera och måla! Schablonen fungerar på de flesta av hemmets väggar, även på övermålad tapet. Vi rekommenderar dock inte applicering direkt på tapet, då viss risk finns att tapetpappret släpper vid borttagning.

Kom ihåg att ju slätare underlag du målar på desto skarpare blir resultatet!

Öppna Wallconcept Stencil-kategorin i webbshopen.

Wallconcept Lab

Wallconcept Lab är vår arena för brainstorming och experiment. Lite som en provkollektion skulle man kunna säga...

För närvande laborerar vi bland annat med våra motiv på lyxiga plexi/akryl glasskivor med kromade distansfästen. Vi experimenterar dessutom med våra designade mönster i textilsammanhang. Vi planerar att saluföra element ur labbet i vår webbshop inom en relativt snar framtid.

Vill du inte vänta, eller har du själv någon bra idé? Vi är flexibla och skräddarsyr gärna våra motiv för olika material och ändamål.

Kontakta oss för mer information kring Wallconcept Lab.

Grunden till Wallconcept

Kostas Karatanasis, grundaren av Wallconcept, säger:

Det som började som en kul grej att ha på väggen blev en succé bland vänner och bekanta. Motiv som var inspirerade från gatukonst, mode, tidningar och film lyste upp väggarna och skapade något unikt.

Dessutom var de målade "kanterna" skarpa (sällsynt än idag på väggmålningar).

Med hjälp av de utformade och utstansade dekalschablonerna, som är själva grunden till Wallconcept, blev resultatet oslagbart.

Utveckling och efterfrågan ökade och idén föddes att tillsammans med Valentin Mellström (Creative Director) och andra designkollektiv, skapa snygga motiv och erbjuda konsumenter dessa för självapplicering. Research och ett långt arbete resulterade i en mycket bra produkt som är enkel att använda. Wallconcept följer upp temat med designade motiv som tilltalar en intresserad publik, helt enkelt!

Vi kommer att fortsätta att skapa kreativ väggdesign som vi själva gillar. Självklart blir vi alltid lika glada när fler gillar det vi gör.

Vi ses!

Wallconcept, c/o Mediakontoret AB, Box 2135 Norrköping
E-mail: kostas@wallconcept.com.
Telefon: +46(0)76 8400793.

Ladda hem pressbild

Ladda hem pressbild 01 i högupplöst JPG-format lämpat för tryck.
Ladda hem pressbild 01.

Ladda hem pressbild

Ladda hem pressbild 02 i högupplöst JPG-format lämpat för tryck.
Ladda hem pressbild 02.

Ladda hem pressbild

Ladda hem pressbild 03 i högupplöst JPG-format lämpat för tryck.
Ladda hem pressbild 03.